Θάσος

San Antonio BeachH Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου. Ένα νησί καταπράσινο νησί, απέχει 12 μίλια από την Καβάλα και 6 μίλια από την Κεραμωτή. Οι θαλάσσιες συγκοινωνίες είναι πολύ συχνές. Από το λιμάνι της Καβάλας και της Περάμου προς το χωριό Πρίνος αλλά και από το λιμάνι της Κεραμωτής προς Λιμένα, επιπλέον ενώ υπάρχουν ταχύπλοα δελφίνια από Καβάλα προς τα λιμάνια του Πρίνου και του Λιμένα.

Η Θάσος είναι ένα πανέμορφο νησί, το "Στολίδι του βορείου Αιγαίου". Καταπράσινη και γραφική μαγνητίζει τον επισκέπτη, καθώς συνδυάζει την πλούσια βλάστηση από καταπράσινα πευκοδάση και ελαιώνες, με τα καθαρά κρυστάλλινα νερά της. Η επίσκεψη στο νησί είναι μια ευκαιρία να χαρείτε τη φύση. Τα πλούσια δάση από πεύκα, έλατα και ελαιόδεντρα καλύπτουν την μεγαλύτερη επιφάνεια του νησιού. Το πράσινο είναι χαρακτηριστικό του νησιού τα πεύκα φτάνουν ως τις δαντελωτές ακρογιαλιές και τα απόκρημνα βράχια.

 

San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος San Antonio Beach - Θάσος
GreekDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Ακολουθήστε μας!

Tripadvisor